Bestil forårsudgaven med advarselsdokumentet her

Under den hellige beskyttelse af babyer

REJSESESAY: Jeg tilbragte coronakarantenen i en ashram i den legendariske Rishikesh, Indien, åndeligt ledet af Juna Akhara naga babas – nøgne mænd smurt i menneskelig aske.

Corona-vanvid startede i marts, mens jeg boede hos aghori babas i Varanasi i Uttar Pradesh, en af ​​de vigtigste hellige byer i hinduismen. Jeg havde rejst i Indien i to måneder, da jeg havde en motorcykelulykke på vej til togstationen i Mughalsarai. Det var midnat, og ulykken skete på motorvejen, men mirakuløst undslap jeg uskadt. Agorianerne fortolkede begivenheden som et tegn fra guden Shiva og tilbød mig beskyttelse og vejledning.

På et underjordisk alter for tilbedelse af gudinden Kali beskyttede to nøgne, aske-udtværede aghorier den evige ild. De smurte et tilakmærke på min pande til beskyttelse: tre vandrette strimler af tyk aske. Jeg indser pludselig, at det er Manikarnika-aske fra krematoriet i nærheden, tør og varm menneskelig aske fra lig, der blev kremeret for kort tid siden.
. . .

Kære læser. I dag har du læst nogle gratis artikler. Kom tilbage om en uge eller deromkring for at læse mere. Eller hvad med at tegne Abonnement? Derefter kan du læse alt (inklusive magasinerne). Hvis du allerede er der, skal du logge på menuen (muligvis mobilmenuen) øverst.

Diana Pascu
Freelancer.

Relaterede artikler